Tere tulemast kolmandasse triibupüüdjate VOLi!
Käesoleva VOLi haldaja olen mina, Gamma. Soovin kõigile kiireid ja muretuid triipe!
Kui soovid triibupüüdjate tabelisse, siis kirjuta mulle julgelt postkasti. Infoks võiksid lisada oma vanuse, mitmendat last püüate, asukoha ning millal alustasite.
Tegin seekord ka triibuliste tabeli, et siis on vahva jälgida palju talviseid imesid koguneb. Kui leiad, et oleks õige aeg Sind sinna lisada, siis anna mulle teada! 😊

Triibupüüdjate sõnaraamat
OV - Ovulatsioon
CD - Tsükli päev (CD1 = esimene menstruatsiooni päev)
DPO - Päev peale ovulatsiooni
PMS - Premenstruaalne sündroom
IVF - Kunstlik viljastamine
HCG - Hormoon mida hakkab organism tootma peale rasestumist ehk munaraku pesastumist
Eestis tegelevad viljatusraviga järgmised kliinikud: Elite, TÜK, ITK, PELGULINNA, Nova Vita
Kasulikud äpid oma tsükli jälgimiseks: FertilityFriend, Flo, Ovia, Period Tracker
Et peateema ei muutuks lohisevaks, siis KKK postituse lisan üles rasestumise kategooriasse ja sealt saab igaüks vajadusel oma küsimustele vastused. Lisaküsimuste tekkimisel palun kirjutada need sinnasamma postituse alla.
NB! Pilte lisades palun muuda pildi suurust (cropi näiteks väiksemaks), et terve mammutpilt ei võtaks lehekülge üle :)
Hei! Meil on uus suvine VOL tehtud, hüppa sinna üle :)